expertises

Onze expertises hebben we gedurende de jaren ontwikkeld, toegepast, bijgeschaafd en verbeterd. Hier komt ambacht en ervaring samen: dit is waarom klanten voor ons kiezen.

webdesign
webdesign

webdesign

Gebruiksvriendelijke, goed vindbare websites. Daar draait het om bij BC030. Een website is onmisbaar binnen uw bedrijfscommunicatie. Door de synergie binnen BC030 maken we een optimale website die ook echt presteert. Wij maken custom websites die ook geoptimaliseerd zijn voor mobieltjes en tablets, die goed gevonden worden in zoekmachines én die de look & feel meedragen die u wilt overbrengen op uw doelgroep.

Meer weten? Neem contact met ons op! 

concept en vormgeving
concept en vormgeving

concept en vormgeving

Meedenken hoe u uw bedrijf of product het beste in de markt zet. Daar maken wij ons sterk voor. Van idee tot dtp. Wij zorgen er voor dat u uw boodschap helder en duidelijk kan communiceren. Ook het ontwerp van een nieuw logo, een complete huisstijl, website, brochure of illustratie verzorgen wij graag voor u. Ook adviseren en begeleiden we u bij de inkoop van drukwerk. En vormgeving houdt niet op bij  papier of digitaal. Ook een beursstand of gevel- en autobelettering is onderdeel van een huisstijl.

Meer weten? Neem contact met ons op! 

online en offline teksten
online en offline teksten

online en offline teksten

Het draait om de gebruiker. Dat vinden wij bij BC030. En dus schrijven wij teksten die uw klant in één keer begrijpt. Teksten die informeren, overtuigen of verleiden – afhankelijk van het doel van het document. Teksten met een heldere opbouw, gericht op de lezer. En natuurlijk in klare taal.

We schrijven brochures, jaarverslagen, standaardbrieven, speeches, gelegenheidsgedichten, informatieboekjes, persberichten en artikelen. Ook schrijven we online teksten: webteksten, digitale nieuwsbrieven en blogs.

Meer weten? Neem contact met ons op! 

social media en webcare
social media en webcare

social media en webcare

Twitter en Facebook uitbesteden? Wij regelen het! We publiceren berichten op weblogs, fora, nieuwssites,  blogs en verschillende social mediaplatforms. Het resultaat: bedrijfsinzichten, reputatiemanagement, marktonderzoek en natuurlijk een betere verkoop.

De mogelijkheden op een rij:

– signaleren van wat er online over uw merk wordt gezegd –
– al uw sociale media beheren vanuit één dashboard –
– werken in teamverband –
– inplannen van berichten voor Twitter, Facebook en LinkedIn –
– in kaart brengen van belangrijkste merkambassadeurs –
– marktonderzoek –
– rapportages en analyses web- en customer care –
– snel en automatisch opbouwen van volgers in de doelgroep –

Meer weten? Neem contact met ons op!